.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Täytä yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä.

Hinnasto

pic1.jpg
Mökeille voi tulla varauksen alkupäivänä klo 14 ja mökit on luovutettava lähtöpäivänä klo 12. Avaimen saa hakea päätalosta ellei muuta ole sovittu. Matkustajailmoitus tulee olla täytettynä  mukana.

Mökkejä ei vuokrata viikonloppuisin yhdeksi vuorokaudeksi, vaan koko viikonlopuksi. Mökit sisältävän veneen käyttöoikeuden sekä kalaluvat Niskan kalastuskunnan alueelle. Valtion kalastuskortti oltava itsellä.

Hiirenkorva, Vellikorva, Vääräkorva

alkaen 80 euroa vrk, viikonloppu pe-su alkaen 180 euroa

Mökeissä alhaalla kaksi makuuhuonetta, korkea parvi, minikeittiö, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin. Oma sähkölämmitteinen sauna. Televisio ja radio. Vuoteet kahdeksalle. Petivaatteet (peitot ja tyynyt) Pinta-ala noin 68 m2

Koskenkorva

Alkaen 90 euroa vrk, viikonloppu pe-su alkaen  200 euroa.

Alhaalla yksi makuuhuone ja tuvassa levitettävä vuodesohva, korkea parvi, keittiö, astianpesukone, mikro, jääkaappi, pesukone ja kuivausrumpu. Oma sähkölämmitteinen sauna. Lapsivarustus (pinnasänky, syöttötuoli, portit portaikossa). Televisio ja radio.  Makuupaikat 8. Petivaatteet (peitot ja tyynyt) .Pinta-ala noin 75 m2


Muut hinnat

Lemmikkilisä 10 euroa/viipymä/ lemmikki
Lemmikeistä ilmoitettava aina etukäteen mökkiä varatessa. Hiirenkorvan mökkiin ei saa viedä lemmikkejä.

Lakanat ( lakana, tyynyliina, pussilakana ) 10 euroa/ hlö
Pyyhe 3 euroa/hlö

Siivouksen perusmaksu 100 euroa tunti + 50 euroa jokainen alkava tunti. Mikäli mökkiä ei ole siivottu asianmukaisesti laskutamme siivouslisän aina asiakkaalta jälkikäteen.

Rantasauna 20 euroa tunti itselämmitettynä. Varataan erikseen.

Sesonkiaikoina ( joulu, uusi vuosi, juhannus, pääsiäinen ) on  sesonkihinnat. Pitempiaikaisissa majoituksissa kysy tarjousta mielellään sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat

Mökin vuokra on maksettava määrättyyn eräpäivään mennessä etukäteen pankkitilille tai avainta hakiessa käteisellä. Meillä ei käy pankkikortti. Firmojen kanssa onnistuvat vuokran laskutukset jälkikäteen.

Yhteystiedot

Kurttilan lomamökit
Mira ja Keijo Kurttila

Junttilantie 6
91600 Utajärvi

Puh. 0400 424 130

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.kurttilanlomamokit.fi

Youtube hakusanalla kurttilanlomamokit